Без новини, но с бодри клетви за обединение в позициите приключи

...
Без новини, но с бодри клетви за обединение в позициите приключи
Коментари Харесай

Четворната коалиция показа голямо безплодно антикризисно обединение

Без вести, само че с бодри обети за обединение в позициите завърши довечера експертният съдружен съвет на четворната коалиция. Тя заседава в Министерството на финансите, търсейки доближаване по готвените антикризисни и антиинфлационни ограничения, откакто преди дни съвещанието им се трансформира в безпорядък и говорилня.

" Подкрепата за фамилии с деца ще бъде призната, въпрос е дали във разновидността, който преглеждахме в понеделник или в някакъв различен вид. Подкрепата за пенсионерите ще бъде призната, въпросът е в тъкмо какъв вид. Диференцираните ставки по Данък добавена стойност не ги обсъждахме. Това, което за малко обсъдихме, беше прагът за регистрация по Данък добавена стойност на компаниите. Не сме обсъждали тавани на цени на дребната потребителска кошница ", каза от Демократична България. 

Преди началото на съдружната среща сътрудника му Ивайло Мирчев разгласи, че пакетът от антикризисни ограничения ще е на стойност 2 милиарда лева А и че по множеството оферти имало консенсус в обединението.  " Тези 2 милиарда лв. към този момент ги има в бюджета. При всички положения няма съвсем никакви несъгласия по самите ограничения. Нищо не е отпадало от предложенията, само необлагаемият най-малко “, сподели Мирчев. Депутатът от Има Такъв Народ Кирил Симеонов също сподели, че сътрудниците са обединени и се почистват финалните линии.

Оше по тематиката: 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР